top of page

Testimonials 

Digitalbalance.dk er en del af Københavns Kommunes sundhedsstrategiske indsats for 1. årgang på ungdomsuddannelserne i samarbejde med Partnerskabet for sundhed og trivsel 2020-2023.

"Michael og Carsten er et godt makkerpar, der kommer fra hver sit sted: antropologi og dramatik. Begge brænder klart igennem og har et solidt og sikkert tag i målgruppen (stx-elever i grundforløbet). Foredraget giver en virkelig god blanding af arbejdsformer, informationer og foredrag, inddragelse og spas. Alle læringsstile bliver anvendt. Alt i alt får man med foredraget et fælles referencepunkt og et sprog til at tale om vigtige trivsels-problemstillinger som søvn, mobiltelefoner og fællesskab. Prikken over i'et er de indlagte målinger på den enkelte klasses vaner, som man får en samlet rapport over bagefter til at starte det videre arbejde."

Christian Bonde Korsgaard

Uddannelsesleder, Københavns Åbne Gymnasium

"Vi var meget tilfredse med jeres foredrag, og vil helt sikkert "rulle det ud" for alle vores 1.g'ere. Vi fandt jeres foredrag inspirerende og involverende samtidig med, at der ikke blevet peget fingre. Ligeledes fik eleverne viden om konsekvenser. Vi håber, at I også er interesserede i, at alle vores klasser skal deltage fremover."

Suzette Tindal
Rektor, 
Ørestad Gymnasium

Christianhavns Gymnasium
Hør Karl, Rigmor og Konrads kommentarer efter foredraget...

Digitalbalance.dk var en del af Aalborg kommunes sundhedsinitiativer om mental sundhed målrettet 10. klasser.

”Digitalbalances oplæg var både autentisk og nærværende. Elever og lærere oplevede en meningsfuld drøftelse, hvor eleverne var inddraget gennem både underholdende og faglige seriøse drøftelser, der rammer ind i tidens ånd. Vi har efterfølgende arbejdet med både tilhørende undervisningsmateriale og emner fra oplægget.”

Kristian Andersen
Viceleder, 
Ung Aalborg Uddannelsescenter

 

Digitalbalance.dk var en del af Campus Bornholm's sundhedsfokus på mental trivsel for 500 elever fra forskellige studieretninger.

Hør Christoffer, Sofie og Louis' kommentarer efter foredraget.

Digitalbalance.dk var en del af Slagelse kommunes sundhedsinitiativer under Sundhedsugen.

Hør Silje og Signe's kommentarer efter foredraget.

 

 

Digitalbalance.dk var en del af et opmærksomhedsprojekt på Amager Lilleskole som inkluderede hele udskolingen, lærergruppen og forældrene.

”Digital balance er et vedkommende og professionelt foredrag, der på en rigtig fin måde fører unge og voksne ind i centrale tanker og temaer om vores medieforbrug. Med et fint miks af empiribaseret data, interaktivt publikumsinddragelse og morsomme kommentarer, formår antropologen og skuespilleren at oplyse, inddrage og underholde på ikke-belærende måde i et sprog, som både store og små kan forstå.

Foredragets væsentligste pointe er netop, at vi skal søge balancen i vores digitale forbrug og ikke den ureflekterede underkastelse eller totale askese. Jeg sad selv tilbage med en opfattelse af, at være informeret, mere afklaret i mine egne holdninger som far, viceskoleleder og medieforbruger og forbandet godt underholdt. Det er et show, der burde tage ´on the road´. Thumbs up herfra."

Anders Christensen
Viceskoleleder, Amager Lille
Skole

”Kombinationen af humoristiske indlæg, fakta og inddragelse af børnenes stemmer gjorde, at de havde børnenes fulde opmærksomhed hele vejen igennem” 

Forælder, Amager Lille skole

Digitalbalance.dk var en del af et understøttende sundhedinitiativ på Baunehøj efterskole i samarbejde med Skolekredsen.

”Digital Balance leverer et timet, tankevækkende og overraskende foredrag, hvor publikum inddrages. Emnet er relevant, vedkommende og rettet mod både unge og voksne. Det blev en oplevelse, med fine pointer, facts og gode grin. Stærkt!”

Annette Andresen
Skolekredsen, 
Baunehøj efterskole

 

KK.png
AAK_edited.png
SK_edited.jpg
TB.png
Campus Bornholm
Baunehøj.jpg
Unord.png
Gribskov.png
AL_edited.jpg
gentofte kommune.jpeg
NÆ.png
Hotel.png
bottom of page